Ach, co vznikne spojením jablka, koření, ghí a mandlí?Úplná fantazie! Jednoduchá příprava a provoní vám celý byt. Ingredience:– jablka (počítejte tak 2 na osobu, 1 jablíčko je...
Ranní chia kaše
Jen houšť, jen houšť! 🙂 Ti, kdo již vyzkoušeli chia, tak chápou. Tato semínka umí krásně nabobtnat a používají se jako pojivo (např. místo vajec). Jsou jedním z nejvýznamnějších...
Neobyčejná datlová pasta
Vězte, že tohle není jen tak nějaká datlová pasta! Přitom tak jednoduchá.... Kokosové mléko ji povznese do oblak. Tuhle pochoutku jsem poprvé jedla na semináři, kde vařila Petra...
Mrkvová a řepná pomazánka
Co si dát k snídani či jako svačinu, když už nechceme klasiku šunku sýr? Tohle je navíc veganská varianta. Ingredience: řepu či mrkevslunečnicová semínka či kokosové mlékokoření:...
UPAMA – skvělá snídaně, svačina či večeře
Kešu, rozinky a cibule? Že to nejde dohromady? Upama, přátelé!Upama/upma je indická semolinová kaše. Anebo rychlá a dobrá večeře. Překvapivě z ní můžete vykouzlit opravdovou...
Takra
Ingredience ideální je domácí nehomogenizovaný jogurt a voda v poměru 1:3jogurt a voda se pak mixuje v mixéru a odstraní se tuk, co se usadí na povrchukdyž jogurt doma...